‘Grasbar op je event: UNIEK IN BELGIE!!!’

Grasbar

GRASBAR: GRASSPRESSO

Vanaf heden biedt Baroptions een nieuwe dienst aan: de tarwegras-bar ‘Grasspresso’. Aan deze unieke bar worden shotjes tarwegras vers geperst. In Amerika is het al helemaal gehypet, maar hier in België (en buurlanden) nog vrij onbekend voor het grote publiek.

Grasbar: Wat is Tarwegras?

Tarwe behoort tot de familie van de grassen.
Gras is het basisvoedsel van het dierenrijk. Logisch: het is een pakhuis van belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en antioxidanten. Precies die stoffen die het menselijk lichaam ook nodig heeft om goed te functioneren. Eén shot (30 ml) vevat net zoveel gezonde voedingsstoffen als een kilo groenten en fruit.

Hoe smaakt tarwegrassap?

Het tarwegrassap heeft een levendige smaragdgroene kleur. Men ervaart een lekkere smaak met hints van vanile, zoethoutwortel, rauwe erwten en anijs.

Grasbar: Voordelen van tarwegras?

 • Een bom van vitaminen, mineralen, enzymen en eiwitten
 • Helpt bij het voorkomen en bestrijden van infecties
 • Verbetert het vermogen van het lichaam om wonden te helen
 • Helpt bij het verwijderen van giftige zware metalen uit het lichaam
 • Helpt bij huidproblemen zoals eczeem of psoriasis
 • Helpt bij het verbeteren van de bloedsuiker stoornissen
 • Vermindert en eliminereert lichaamsgeuren
 • Voorkomt tandverderf
 • Natuurlijke energiebron
 • Voor constipatio en een goede darmflora
 • Niet-allergeen

Grasbar: Waarom een tarwegrasbar plaatsen?

Het plaatsen van een tarwe grasbar werkt gegarandeerd als een publiekstrekker. Daarnaast is het een bijzonder geschikte combinatie van catering entertainment op allerhande feestjes en evenementen. Want het gras staat nog in de aarde wanneer ik het meeneem naar uw locatie. Het gras wordt afgeknipt en een speciale slow juicer perst het sap heel langzaam uit het tarwegras waardoor smaak, kleur, textuur en voedingsstoffen behouden blijven op onze grasbar.
Het is een sensatie om tarwegras te drinken op onze grasbar en uw gasten zullen nog lang na praten over deze super gezonde beleving.

Grasbar: Meer proeven?

Grasspresso kan ook verrassend uit de hoek komen met verschillende recepten op basis van tarwegras. Proef dit zeker op onze grasbar

Keuze uit:
Basicbar: een strakke, witte standaardbar
Luxebar: een luxe bar bestaande uit natuurlijke elementen en aangekleed met gras

grasbar.jpggrasbar2.jpggrasbar3.jpggrasbar4.jpggrasbar5.jpggrasbar6.jpggrasbar7.jpggrasbar8.jpggrasbar9.jpggrasbar10.jpggrasbar11.jpggrasbar12.jpggrasbar13.jpggrasbar14.jpggrasbar15.jpggrasbar16.jpggrasbar17.jpggrasbar18.jpggrasbar19.jpggrasbar20.jpggrasbar21.jpg

Grasbar

Meer weten over het inzetten van Graspresso op uw evenement? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel.